Obilježena obljetnica pogibije Grizlija i Perića

Dana 26 .07 2020 godine mi članovi Udruge HVIDR-a Sesvete odazvali smo se na komemoraciju povodom stradanja prvih Sesvećana Mladena Halape – Grizlyija i Ivice Perića.

Pregledavajući današnja izdanja štampe u bilo kojem obliku primjetili smo da se  nigdje nije spomenula i naša Udruga. Ponekad se pitamo što smo mi to nekim “novinarima ” skrivili da se u sredstvima javnog priopćavanja ne spominju udruge imenima svojim nego samo proistekle iz Domovinskog rata ?. Da li je negdje napisana “direktiva” da se nas Udruge proizašle iz Domovinskog rata ne smije nabrojati u javnosti ?

Žalosna je činjenica čitajući i gledajući izvještaje sa raznih portala o ovom događaju npr. portal sesvete-danas.hr. Lijepo odrađen tekst ali velika greška – , nije objavljena nijedna  slika Obitelji Perić- dok od “političara” nema čega nije bilo- sve lijepo poslikano i navedeno imenom i prezimenom. Pa zar naši poginuli branitelji i sugrađani nisu zavrijedili svojom  žrtvom pijetet prema njihovim obiteljima.

Smatramo da mi danas članovi braniteljskih Udruga proizašlih iz Domovinskog rata koji smo u konačnici i stvorili ovu Domovinu imamo pravo danas se barem spomene na ovakvim istina Bog tužnim obljetnicama,kojima nazočimo zbog odavanja počasti našim poginulim braniteljima i našim sugrađanima.

Predsjedništvo Udruge HVIDR-a Sesvete

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.