Dan branitelja Klaka

U subotu, 1. lipnja 2019. godine održala su se  13. športska natjecanja hrvatskih branitelja Domovinskog rata Grada Zagreba na SRC Grana –  Klaka.

Na svečanom otvorenu prisustvovali su predstavnici Ministarstava, Gradskog ureda za branitelja Grada Zagreba te gradonačelnik Grada Zagreba.

Čast nam je bila radi velikog odaziva braniteljskih udruga, braniteljskih obitelji, civilnog društva i lokalne zajednice.

Natjecatelji su se hrabro borili u 14. natjecateljskih disciplina,  stolnom tenisu, tenisu, boćanju, pikadu, streljaštvu,  kuglanju,  visećoj kugi,  šahu,  tenisu u kolicima,  nogometu, natjecanju u kuhanju graha, potezanju užeta,  bacanju kamena te alki u kojima su postigli sjajne rezultate.

Druženje nakon natjecanja se nastavilo do kasno popodnevnih sati u isprobavanju skuhanih delicija, natjecateljskih disciplina te igri s najmlađima i zajedničkom druženju.

Zahvaljujemo svim natjecateljima te građanima koji su se odazvali te došli podržati hrvatske branitelje, veselimo se druženju i sljedeće godine !

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.